Жартома...

Микуляк Татьяна
Усмішка на обличчі а у серці біль.
Це слово коханого знов влучило в ціль...
Посміхнувся:"Та я ж жартома,
ти ж знаєш у мене звичка така."

Ну що за звичка слова викидати,
хіба не легше за ними слідкувати?
Тим паче близьких ранити жартома...
Зранене серце не видно,хоча...

Поглянули очі дівочі на нього...
-(Ну як покохала козла ти такого,
який словом рубає-жартома,
дівчинко хороша,що ж ти в нім знайшла?)

  2.11.13.