допоможи ти мен!

Алёна Бабий
кислим присмаком любовної каші
наші світи стикаються
хто знає,
де знаються серця загублені?
і куди діваються
пригублені солодощі з твоїх вуст?
я не грамотний
я вчусь правильно мислити
стисло висловлюватись
більше показувати
менше ховати
я намагаюсь тебе спіймати
дотягнутися пальчиком хоча б
я - раб твій
завше поруч

але чому так:
кохати - боляче