Укра но, молода д вчино!

Владислав Михайленко
Україно, молода дівчино,
Не журись, благаю, не журись,
Посміхнись, як малая дитина,
І як сонце в небі височись.

Хай не все так добре, як хотілось,
Та живем ми в мирі, без війни.
Марно ти, рідненька, зажурилась,
Миру на землі нема ціни!

Твої діти разом із тобою,
Молоді, ти тільки в них повір.
Молода така, та з сивиною...
Посміхнись усім наперекір!

Хай засяє сонечко над гаєм,
Коси золотії розпусти,
Україно, тільки ми благаєм -
Більше ти ніколи не грусти!