сама не своя

Натали Курман
А часом я ненавиджу себе,
І часом забуваю хто я.
Так часом,просто мало тебе,
Так часто я сама не своя.

Здається так просто іти ,та іти,
Одному,без горя й турботи.
Але ж ,хто ти без неї чи нього,
Ну хто ти?Ну хто ж ти!?

В житті найважче зробити вибір,
А ще найважче - жити з ним!
Коли ти сам - це інший вимір,
Ми душу й серце віддали одним..

Для одних лиш слова віддали,
Іншим тіло дарували,признання.
Комусь марно писали рядки,
А комусь дарували й кохання..

06.08.13. 22:30