***

Натали Курман
Мені б залитися гарячим чаєм,
Задихаючись в темноті кімнати.
Знаєш,я на твоє «скучаю»,
Готова проміняти чай із м'яти.

Мені б тебе так міцно обійняти,
Так довго бути поруч і не йти.
Мені б тебе ще сім життів кохати,
Лиш захотів би цього ти...