***

Натали Курман
 Шукай себе...

Лети душе!Зникай у світлих хмарах,
Тони в безодні вічної журби!
Якщо вогонь у серці згасне незабаром,
Тоді ж навіщо йдеш ти до мети?!

Шукай себе ,і віднайди ті сили,
Щоб хрест свій нести впевнено в житті;
Й нехай стомилась вся душа і крила,
І дасть Бог , - збудеться те все,що на меті...

І знаєш що,життя таке прекрасне,
І стійльки в ньому світла і краси.
Й нехай вогонь в очах твоїх не згасне,
Ти в дусі розуму й духовності зрости.