***

Натали Курман
Жаліючись на життя, подумайте про тих, хто так рано з нього пішов… Жаліючись на хлопця чи дівчину, уявіть, скільки самотніх людей… Жаліючись на своїх неслухняних дітей, подумайте про тих, хто кожен день просить Бога про їх появу… Цінуйте те, що маєте!!