15. 03. 13

Натали Курман
Прозорі,чисті небеса,і обрій кольоровий!
Твоя краса й моя краса безмежної любові!
Давай полетимо туди,де сонце в воду впало,
Туди де з нею був ти поряд,а я лиш тут чекала.

Я небо Тобі завжди прихиляла,
І вірність тобі завжди берегла.
Я "половинку срібну" в кулаці зжимала,
Коли тебе до себе інша пригортала.

Любов твоя була,як та гірка пилюка,
Що засипав ти в очі,в серце,в душу.
Не жаль,що серце я тобі відкрила,
Та пережити я це мушу...

Прозорі,чисті небеса, - і обрій кольоровий!
Моя сльоза й твоя краса "безмежної" любові!
Я ту маленьку половинку в коробочку поклала,
А тобі дощ уже розкаже,як я тебе кохала...