***

Натали Курман
В промінні сонця й відблиску води,
Шукаю щастя я й не можу віднайти.
В блакиті неба,в запаху фіалки,
Біжу у травах до своєї балки.

А над лугами,де сонце так високо,
Кружляє птах,той рідний ,синьоокий.
І вітер травам тихо щось шепоче,
А я мов птах,злетіти в небо хочу.

Але пірнаю в трави,наче в чисту воду,
Лежу собі і відчуваю насолоду.
І лиш та думка,що живу у цьому Світі,
Я вдячна Богові за все...!Несу для мами квіти.=)
24.04.13.