***

Натали Курман
Ти АНГЕЛ ніжний,
А я для тебе крила.
Хоч в час не втішний,
Ми любов створили.
Полетимо ми
Аж до краю неба,
Й серця розбудимо,
Їм дещо знати треба.
Бо твої крила –
То і є кохання,
Частинка мрії,час,і те прощання…

Ти АНГЕЛ мій,
А я лиш твої крила.
В серцях любов,
Ми так її хотіли.