пробач

Натали Курман
Пробач,що я не забобонна,
Пробач,що в Бога вірю...
Собі я дуже часто вірна,
Й думки частенько грію...

Не можу просто відпустити ,
І голос твій забути!
Мені дано тебе простити,
Але не повернути...

Ану геть з серця біль й смуток!
Любов ж "неадекватна"...
Тримай моє розбите серце,
Тобі ж я "не придатна"!

07.11.12.
17:25