Каламбур на беларускай мове - 76

Леонид Ганчаров
Каламбур пра майстра настольнага тэнісу Марціна Ганака і трусоў               


                "Вышел заяц на крыльцо
                Почесать своё ..."
                / из народного фольклора /

  http:///youtube.com/watch?v=f9enN0fYqho



ТрусЫ глядзелі, як  на  ГАНАК
З ракеткай выйшаў Марцін  ГАНАК.
Зусім сумеліся  ТРУСЫ,
Калі палез ён у  ТРУСЫ...
"Гуляць!" - шчанюк загаўкаў, Шарык:
Дастаў спартсмен  бялюткі  ШАРЫК.





Каламбур про мастера настольного тенниса Мартина Ганака и кроликов

Кролики смотрели, как на крыльцо
С ракеткой вышел Мартин Ганак.
Совсем смутились кролики,
Когда полез он в трусы...
"Играть!" - щенок залаял, Шарик:
Достал спортсмен беленький шарик.
*****
Ма'ртин Га'нак - чешский спортсмен, мастер настольного тенниса