Страшно споришу i я злякався

Игорь Герасименко Кременчугский
Зимо, зимо, чом тебе боятися?
Буду зеленіти, як – спориш.
До якого бджілкою сріблястою
Ти з країн сріблястих прилетиш.
І наш страх дзвінкою стан втіхою
З паннами сніжинками в танку.

Та кричить листків кривавих віхола
І картину креслить нам таку:
Прилетить круком зима – не бджілкою
І прокряче: стати попрошу, -
Не в танок з панянкою сніжинкою, -
З барсом сніжним в спаринг споришу!


2010