Прошу пробачення

Натуличка
Прошу пробачення за все,
            що непокоїть
За мою впертість, мій порив,
            що серце кроїть
Ще тільки вчора - вправний рух
            і ця бравада
Сьогодні - розчин у своїй
            брехні та зраді?
На терезах - всі "за" і "ні"-
            бентежить душу
Та камінь із своїх плечей
            я скинуть мушу
Таємне, знаю, у свій час
            стає наявним
Мішенью бути повсяк час,
            це аморально
Лукавий погляд та думки:
            сліпий -не зрячий
Щоб не ховатись у кути -
            міркуй добряче
По волі діяти своїй,
            по своїй силі,
Душею прощенною буть -
            для мене милі
За ради іншої душі,
            за ради долі
Прошу пробачення за все,
            що непокоїть...