Ностальгiя

Юра Радуга
РОдіна моя і родИна,
бАтьківщина і БатьківщИна,
край за Бугом, богом даний,
витік мій з Вербецького Майдану.
Польське коріння,
по життю натомість
маю душу українську,
руську свідомість.
Переплетені народи,
рідні луки, чисті води…
Лесті, зроду і донині,
всесвіт є в одній краплині.
Перелітний, як лелека
землі бачив я далекі.
Та, відчувши сильну втому,
тягне щось мене додому.
Там, де  дід копав криницю
хочу я води напиться…