Юмор

Анна Калева
Я довго потерпала в безробітті
І от пішла до пана у садок,
Щоб щось собі на їжу заробити
Я бігаю по саду наче вовк!
Збираю тону яблук без зупину
Накормимо Европу до схочу,

Я кожен день в ярмі тримаю спину
Наче бурлак на Волге волочу,
Чого моя матуся вийшла заміж
За батька мого ,він простий босяк,
Була б дочкою хоч би депутата,
Сама б собі купила такий сад!
Але ж дарма я біткаюсь на долю,
Багаті теж ридають,Боже ж мій,
Лягаю спать бо завтра на работу,
Збирать Европі  в закрома плоди!