Щастя

Валентина Тараненко
В однім маленькім слові – Щастя  -
Безмірна кількість почуттів,
Навряд чи у віршові вдасться
Дійти до суті берегів…

Причетне  Щастя до кохання,
До сонця в небі і зірок,
До згоди, радощів, жадання,
Душі, сузір’я та думок…

Не цінять Щастя без страждання,
Воно невидиме  без втрат,
Немов роса у час світання
Зникає  Щастя після зрад…