моя ти рад сть

Евгения Кораблева 2
Моя ти радість і моя печаль,
Моє кохання з присмаком полину.
Моя безмежна, недосяжна даль,-
Далекий обрій, до якого лину…
Лечу, лечу- та все не досягти
Жаданої чарівної країни,
Де з Вами ми були б уже на Ти
І де моя душа знайшла б собі спочину:
Щоб не було там смутку і жури,
І ми були б усміхнені й щасливі,-
Та як дістатися тих дальніх берегів,
Не обламавши у польоті крила….