Хвилина

Петровская Мария Игоревна
Хвилина мовчання, в душі хвилювання,
Як хвилі у бурю морську.
Хвилюють, малюють, чіпають чування
за струни за душу мою.

Заплющити очі і впасти без тями,
Почати спочатку життя.
Забути згадати, на ноги знов встати
Й піти у щасливе буття.

Хвилини мовчання навіюють смуток,
Забуті усі почуття.
Немає вже світла, нічого не чутно
У серці бринить пустота.

Забагато печалі для хвилини мовчання,
Все забуто згоріли листи,
Де жили у строфі всі мой сподування,
де співали всі струни душі.

03.09.2012

С весни 2013 этот текст положен на музыку и звучит в исполнении группы Endless Times. Создатель группы, автор стихов и музыки М.И.Петровская.