бр д

Рин Игрин
Розвіяв нас вітер осінній.
Я одинока сувора дитина.
Годинник стоїть в ошоломлінні
він навіть не знає котра година.
Зараз ми загубились в думках, сновидіннях.
Фотоплівка знов зберігає події
той час,коли ти впадеш на коліна
означає твої втрачені мрії.