Сифте муьгьуьбат

Мадина Балаева
Зун хьайила муьгьуьббатдин есир
Завай масадаз ахъай жезвач сир
Эхирни кьуна гъиле къелемни чар
Башламишна туьк1уьриз ц1арар

За гьик1ин,ваз чир хьанач зи къимет
Белки чун чаз тушир жеди кьисмет
Бес вучиз, залум, ваз зун акуна
Зи чанда муьгьуьббатдин дерт туна

Ви ч1алахъ зун хьанай г1ик1
Гила ц1ук1 хьиз кузва рик1
Яваш хьайит1ани ялав рик1ин
Хкахь тежер амукьда ц1ифин
                3.01.06г