На що сни..?

Анастасия Баркалова 2
Навіщо, ви мені скажіть,
Всі сни ці загадкові?
На жаль, не можу я зробить
Висновки, хоча б наукові.

Мрію, позбутися смутку.
Може вийде колись
Посміхнутися зранку
І полетіти в вись.

Спати хочеться завжди,
І вдень,і вночі.
Ти щиро все кажи
І простіше буде у житті.