Circles

Лола Шель
мне не страшно себя терять,
ведь я помню твой образ.
нет смысла врать и нет смысла скрывать-
to me you were purpose.

doesn't matter, where I am,
won't let go it, I promise.
maybe this way's mistaken,
but to me you were purpose.

и, чтоб не случилось, я никогда
не забуду твой голос.
можно сто раз начать с нуля,
but to me you are purpose.

I can't lie, so all my life
at one day becomes worthless.
maybe it seems like I don't care,
but to me you are purpose.

Hollywood Undead- Circles.