йдемо воювати

Алёна Бабий
тебе не виправити
не справити
марити починаєш кожної нової осені:
- давай кинемо все
господи!
давай втечемо
наперекір течиям
давай: ти чи я
хто переможе першим
той буде лідером нашої маленької ради
нагадувати як належне
спокушати літерами
захоплюватися країнами
палати бажаннями
віддаватись рухам
один до одного
руки на плечі
нижче
на талію
ми мандрівники всесвіту
від юар до італії
зі сходу на захід
шукаючи долі
ми вільні, ми голі
разом проти космосу
задуму
людства
ми - воїни любові
які бьються до останнього
солодкого вдоха своєї матері
за її свободу
рівноправність
та задля її життя...

- добре
переконала
йдемо
на рахунок два