***

Натали Курман
Бережи себе.
Одягайся тепліше.
А я якось буду,повір.
Я люблю тебе.
І все так,як раніше.
І не мало на небі є зір.

Пригорни мене.
І до серця де жар.
Я відчую твій спалах душі.
Відпусти мене.
Ти обпікаєш мій жаль.
І я писатиму знову вірші..

07.11.13.
16:00