О, мово р дна!

Натали Курман
О ,мово рідна!
Слово з України, коли вас чую лину у політ,
Я кожну фразу бережу, як гілочку калини,
А навесні закохана у вишні цвіт.

О,українська мово!
Твої слова чудові,
Все моє серце сповнюють теплом.
Така веселка в небі кольорова!
В битті сердець,у розквіті душі,
Найніжніша мова народжена в тобі!