Не було чаю

Наталья Лопашко
               Реклама чаю

Повернулася Дарина
З іменин подруги Ніни.
- Як, дитинко, святкували?
Що на стіл вам подавали?
- Так погано нас гостили,
Навіть чаєм не поїли.
А були лише котлети,
Різнії салати,
Бутербродики з ікрою,
З напоїв «Агата»,
І «Каре», і «Мій садочок»,
«Фанта», квас і кола.
- Що ж тобі ще треба, доню?
Чом така ти квола?
- Я ж тобі сказала, мамо,
Що гостили гидко.
Чаєм нас не напували.
Геть пішли ми швидко.