Каглмыйк хислэргэ

Тимергалиев Зиннур
Каглмыйк хислэргэ , куйсакчы
Кунел ул бары тик бер тамчы ,
Тып итеп озелер, ах дияр,
Яралы йорэккэ юк сакчы .

Монсу бит кузлэре димэгез,
Курэсен кузлэргэ елмаю кирэкми
Эч серен бушатмый бер кемгэ,
Ачылмый йорэге, ул ахры телэми .

Кирэкми борчыма син аны ,
Сораулар яралар ул жанны.
Бары тик кумелеп узенен эченэ,
Курсэтми башкага янганны .

Кунеллэр, Хислэр дэ куп торле,
Яралы йорэклэр уз серле ,
Ялгышып без саксыз кагылып,
Югалта курмик без кешене