Абый тугел эле мин

Тимергалиев Зиннур
Абый тугел эле мин!!!!

Абый тугел эле мин ,
Бары тик жаный гына,
Гашыйк та була аламын,
Кызларга жайлы гына.

Сокланам мин чибэрлеккэ,
Кызларнын алмасына ,
Чибэрлеккэ тошеп тора,
Кузлэрнен карасы да .

Шаяра да белэм инде,
Шукланам юри генэ,
Кирэк булса утта салам,
Кызларнын йорэгенэ.

Каян инде абый булыйм,
Мин эле егет кенэ ,
Гузэллек бит алып кайта,
Йорэкне яшьлегенэ .