Йорэгем союдэн жилкенсэ,

Тимергалиев Зиннур
Йорэгем союдэн жилкенсэ ,
Кунелем тоталмас бер коштыр ,
Калдырма мине дип елама,
Иярмэ сагышым калып тор !

Союдэн бар жаным ут булса,
Сою ул узе бер шатлыктыр ,
Кунелем кинэнеп жырласын,
Иярмэ ялгызлык калып тор !

Яшлекме, картлыкмы баребер,
Союнен вакыты, ул юк тыр.
Таралсын-таралсын томаннар .
Сынаумы ярый хуш,чыныктыр !

Мехэббэт бар диеп жырласам,
Яралы йорэккэ ,саулык тыр .
Сайрар кош керсэме кунелгэ ?
Иярмэ сагышым калып тор .