На помилках вчаться

Татьяна Шеремета
Якби ж то діти слухали батьків
Тоді б, напевне, легше жилось їм
Тоді б у них не билися лоби
Де гулі набивали їх батьки
Напевне в світі все по новому було б
Ніхто б не припускався старих помилок 
Та поки ж не наб’ємо гулі ми
Не зрозуміємо, що це є помилки
11.10.2012г.