***

Романюк Татьяна
У кожного є своя слабкість. Моя слабкість - це ти.
І подавити слабкість спершу – однак що море перейти.

У кожного є своя слабкість. Моя слабкість - це ти.
Тебе любити – важко жити. Без тебе лиш страждати.

У кожного є своя слабкість. Моя слабкість - це ти.
На те і слабкість – непосильна. Не в силу це пройти.

У кожного є своя слабкість. Моя слабкість - це ти.
Я по шматочках тебе вивчу, відкрию душу, потім знищу.

Як мав знищити ти.
10.11.13