От души к душе

Наталья Колопенюк


***

Как хорошо, что в мире не одна,
Что мир наполнен радостью общения,
Что на земле и ты, и он, и я
Одной цепи связующие звенья!
Как хорошо, что здесь я - не одна,
Что не было и нет подарка краше,
Чем жар неопалимого огня,
Воспламеняющий любовь в  сердечной чаше.


***

От і світанок, сонечко зійшло...
Ховаються і тануть в ньому тіні.
Зварила каву і дивлюсь в вікно,
А там весна, а в серці пісня лине.
І хочеться ділитися добром
І тим, що в цьому світі є найкращим -
Рядками з римами, світанком за вікном
І запашною кавою у чашці.
Най красень ранок стане гарним днем,
А гарний день зійде на добрий вечір
І завершить його казкова ніч...
Най буде так віднині і довічно!

***
Хай буде все завжди гаразд
У понеділок, у вівторок,
А також в середу й в четвер,
В неділю, п’ятницю, суботу -
Без зайвих скарг, турбот і черг!
Хай сяє посмішка щаслива
Яскравим вогником в очах
І розквітає наче ружа,
На нашіх лагідних вустах!
Хай радість стане до вподоби
Украй засмученим серцям 
Щоб горе, бідність і хвороби
Від свого збігли сотворця.
Хай льється пісня щира й нова,
У Всесвіт, обрій обійма
Любов нарощує хай крила…
І стане кращим майбуття!