Невдаха-це банально стан душi

Наталия Губерникова
І ще одна зайва книга з філосовським підтекстом,
Виблискує проти ночі,яка минає,
А він цілеспрямовано поставив свою ціль у минулому,
Знаючи,що молодість-єдиний недолік,який сам із часом зникає...

Доля,збери його крихітну волю в кулак,
Принесе йому такий довгоочікуваний лист,листоноше,
Просто коли в тебе занадто багато поганого,
Перестаєш вірити у хороше!

Та він не такий дурний та кволий,якби захотів того-добився б,просто він цього не прагне,
У нього в горнятку чай із запахом полуниці,
Але ж він розуміє,що справжня полуниця,ось так,не пахне!