ИргIяхъес дигахъулрив?

Салим Герейбеков
МалхIямле тIаррукIуле,
Миръил гъайчу лукIуле,
ИргIяхъес дигахъулрив,
Алавкан силрукIуле?!

ХIаргIуй ну, багьен хIуни,
ХIа гъайкера мар хIавни.
Рашен цархIил биргIахъа,
ЛинчI рукIуле хIулбани