Жоржини

Лариса Шуминская
Цвітуть жоржини восени,
цвітуть жоржини,
Як сонця промені вони,
садків перлини.
Цвітуть великі, запашні
барвисті квіти,
Неначе спалахи в душі,
як спогад літа.

Ти не сумуй і не журись,
що непомітно
Гарячим полум"ям у вись
майнуло літо,
А жовте листя по землі
в танку кружляє,
І хмари йдуть у вишині
до небокраю.

Хай береже тебе завжди
моє кохання
І не холоне у душі
тепло останнє.
Де червоніють рясно
грона горобини,
Цвітуть жоржини восени,
цвітуть жоржини...