Крокодил

Александр Выженко
КРОКОДИЛ

Один Крокодил
Все блукав та бубонів:
– Я дуже жахастий!
Я вельми зубастий!
І, видно, про це
Пам’ятав він прекрасно.
Та ось заковика:
Зубастий і грубий,
Забув крокодил наш,
Нащо йому зуби.

З книги «ЖИВИЦЯ-ЧУДОВИЦЯ»