Вт каючи в д реальност

Наталья Соляник
Ти смієшся з моєї утіхи
Не розумієш, чому я досі
Читаю казки і вірю у ельфів…

Ти сам схотів бути поруч
Став частиною мого казкового світу
Хоча й досі не віриш у нього…

Я ніколи тобі не зізнаюсь,
Що у казці, яку я придумала,
Ми навіки лишимось щасливими,

Ми кохатимо пристрасно й вічно
І ніколи не знатимо старості…

Ти не сердься, що в цій диво-казці
Я знаходжусь частіш, ніж в реальності…