***

Тимергалиев Зиннур
        Бер сорау !

Бар микэн сон ул чын мехэббэт,
Бер эчекрсез шашып союлэр ?
Назлар тулган кузлэр белэн карап
-Мин синеке генэ диюлэр ?

Саф йорэкттэн кемнэр соя
Ала алмастан синнэн кузлэрен.
Мэнгелеккэ кемннэр ярлар булла,
Ачып бирэ сина йорэген .

Кемнэр икэн  жавап бирер,
Бар дип ярлар чынлап яраткан.
Куктэн йолдыз омет итми
Синен очен генэ Жан аткан ??????