Обреченост

Величка Петрова
Katia Gocheva: http://www.youtube.com/watch?v=sMVuDqdZ_Ls&feature=youtu.be

ОБРЕЧЕНОСТ

Очите ти
поемат с доброта
размириците
пърхащи без време.
И бликат в лешникова светлина,
с енигмата простряла се над мене.

Ръцете ти
приемат с тишина,
милувките
на голите ми мисли.
И разпиляват с мъжка лекота
целувките с химическите пиксели.

Сърцето ти
изтръпнало мълчи,
повтаряло подобни мелодрами.
Ръката ми немирница лежи
с усмивката
сервирана за двама.

Изгнанници ли
тук сме аз и ти?
Минало от орбита далечна
Несретници на сбъднати мечти.
Горчивина
на сянката ни днешна.   
    Керамоти - Гърция
          16.08.2013г.