Буки-башта-барабан

Александр Выженко
БУКИ-БАШТА-БАРАБАН

Буки-башта-барабан:
На льоду росте бур’ян,
На вогні вода танцює,
Кінь нагаєчку лупцює,
Пугач ніччю загубився,
Бик на груші опинився,
Миша кицю упіймала,
Вуса їй пофарбувала,
Грак затьохкав соловейком,
А ще вся його сімейка.
Заспівав німий Вир’ян:
“Буки-башта-барабан!”

З книги «ЖИВИЦЯ-ЧУДОВИЦЯ»