Абищиця

Александр Выженко
АБИЩИЦЯ

Росте, росте абищиця,
І шириться, і вищиться,
Як кулька роздувається,
На Всесвіт зазіхається…

А ми… а ми абищицю
Штовхнемо у потилицю.
Нехай зашкопертається,
На слизькому ковзається.
Тим то й ба! Ба-ля-ба!
Вона менша від боба.

З книги «ЖИВИЦЯ-ЧУДОВИЦЯ»