цить

Алёна Бабий
тебе не вистачає у метро мені
потужні промені мене пронизують
і скрізь виблискує
по тобі туга
я слухав вірші модерні на подолі
я мимоволі в кожнім уявляв тебе
моя непокірна муза
нездужав
холодний вітер цього листопаду
так міцно мене обійняв
поки я стояв вдивляючись в очі поетів
дивуясь їхнім модерним манерам
де нервів узяти скажіть
щоб вистояти це катування
зніміть словесні кайдани
я в перше відчув кохання

прохання до бога:
мій друже
люб'язний
благаю
скоріше мене зціліть
не хочу римованим бути

я хочу її.
і цить