Я-його

Натали Ништук
Я б написала для тебе віршик,
Та ти не захочеш цього.
Скажеш, що це все смішно,
Підеш в обійми іншої.

Я напишу про це книгу
З назвою "Я-його"
Я напишу там про милого,
Я напишу про любов.
Нашу з тобою історію
Я розповім усім
Як вперше з тобой цілувалися
На вулиці під дощем
І саме тоді я бачила
В твоїх очах любов, себе..
А зараз у них заглянула
Нічого, нічого і все..

Я б написала для тебе віршик
Та ти уже не мій!
Ходиш  в обіймах іншої.
Цілуєшся з ней під дощем.