Серле тон!!

Тимергалиев Зиннур
Серле тон!!

Кон тугел, э тоннен утарсы,
Тэрздэн сузылган аемнын яктысы,
Тын булмэ , бары тик икебез
Бер сорау , хэзер сон нишлибез.

Тик юка жэймэгэ торенеп гузэллек
Тын калып син ,ни икэн котэсен,
Яшерми ул жэймэ , буй –сынны,
Сулышын эндэшэ , килэсен-килэсен.

Тук итте йорэгем кузлэрем ятакта
Керми шул йокы , чытырдап йомсан да .
Ярый хуш , беткэн баш бетсен лэ,
Тузмэдем кумелдем мин синен назына

Зиннур Тимергалиев .