Тылсымлы кузлэр

Тимергалиев Зиннур
Тылсымлы кузлэр

Синен кузлэр, минем кузлэрдэ.
Кумелгэнмен синен нурынга .
Кузлэренне миннэн алмыйсын
Нигэ минга шулай карысын ?.

          Эй син минга шулай карама
          Йорэгемэ уклар кадала .
          Нинди коч ул синен кузлэрдэ
          Бэйли мине мэнге узенгэ ?

Шаярып ла бар карадын ,
Йрэгемэ сунмэс ут салдын .
Синен назлы карашын .
Пешерделэр  мине очкынын.

Мин коткэнмен синен кузлэрне
Сусаганмын назлы хислэргэ
Синен шаян кузлэрдэн
Аерыла алмам инде мэнгегэ.