Кире кызый!!

Тимергалиев Зиннур
 Кире кызый !!!

;р;м итеп яшьлегемне,
Гашыйк будым мин си;а.
Ниг; мине ишетмисе;,
Яртам дим мин си;а !!!1

;птермисе;, ;пмисе; д;,
Ниг; чыккты; каршыма
Ниг; ген; гашыйк булдым,
Б;л; алып башыма

Т;не буе сине к;т;м
Татлы йокым  калдырып.
;авап бирми,кире кызый,
Й;рим вакыт уздырып.

Хаман мине а;ламыйсы;,
Син бит ми;а кир;к л;.
Гашыйк бул-дим  синд; ми;а,
;зм; инде ;з;кне.