Вiрш-безконечник 2

Александр Выженко
ВІРШ-БЕЗКОНЕЧНИК

Гусенятко і два бусі
Завітали до Ягусі.
“До Ягусі?” – “Їсти сніг!”
Так наїлись, що без ніг
Мимоволі повалились,
В сон глибокий провалились,
І приснилось їм вві сні,
Як у жовтні, навесні,
Гусенятко і два бусі
Завітали до Ягусі…

З книги «ЖИВИЦЯ-ЧУДОВИЦЯ»