Шаровари

Александр Выженко
ШАРОВАРИ

Сховав козак у свої шаровари:
Кусень сала,
Торбу з пшоном,
Діжу з вином,
П’ять гарбузів,
Сто кавунів,
Два вози разом із волами
(Один із сіллю,
Другий з огірками),
Велику ложку,
Щоб їсти потрошку,
Ще й ковбаси
Кілець зо три,
Люльку-Бурульку,
Тютюнець,
Гребінець…
От який молодець!

З книги «ЖИВИЦЯ-ЧУДОВИЦЯ»