Бурчимуха

Александр Выженко
БУРЧИМУХА

Бурчимуха, бурчимуха
Все гасає коло вуха,
Коло носа, коло вуха
Превелика набридуха.

“Бурчимухо, не бурчи,
Не гасай туди-сюди.
Сядь отам біля віконця
І дивись собі на сонце.”

– Я б сиділа, я б гляділа,
Тільки, друже, от в чім діло:
Я умію лиш бурчати,
Вухам радість дарувати.
Бурчи-бу;рчики-бурчи;ки,
Немає кращої музики!!!